Hur går det till?

Hur börjar vi?

Ni ringer eller mejlar oss. Därefter kommer vi hem till er på ett första möte. Då berättar vi om oss och ni berättar hur ni vill ha er städning. Vi bokar också in första städningen i ert hem. Det här mötet är helt kostnadsfritt och ni förbinder er inte till något. Om ni är nöjda med oss tecknar vi ett avtal oss mellan. Efter tecknandet av avtal är uppsägningstiden en månad. Vi kommer att ringa dig efter första städtillfället för att stämma av resultatet.

Städmaterial

Allt städmaterial står vi för, vi använder oss utav microdukar och miljövänliga medel vid behov. Så det är inget ni själva måste tänka på. Vi arbetar som miljömedvetet som möjligt.

Avbokning

För senare avbokning är 24 timmar innan utgår en avgift motsvarande en arbetstimme. Observera att denna avgift ej är avdragsgill. Vi ersätter städaren för förlorad arbetstid med motsvarande tid. Ring oss på 072-325 10 64 eller maila oss på info@elsstad.se.

Personal

Då vi har en certifierad handledare i företaget är all vår personal uppdaterade på det senaste inom städning. De vet hur man ska sköta olika golv, vet hur man rengör duschar på det bästa sätt etc. All personal är kontrollerade mot brottsregistret.

Vårt mål är att du ska ha samma städare varje gång. Tyvärr är inte detta möjligt då det inträffar sjukdom ibland. Då är det du själv som väljer om du vill ha en vikarie eller inte. Detta noterar vi vid vårt första kundbesök hemma hos er.

Fakturering

Vi skickar en faktura en gång i månaden med 20 dagars förfallotid. Vi ansöker om skatteavdraget åt dig och gör ett direktavdrag på fakturan.

Nöjd kund-garanti

Gäller 48 timmar efter utförd städning. Om du inte är nöjd så återkommer vi till dig med förslag på en lösning. Kontakta oss snarast.

Nycklar

Vi ser helst att vi kan få en nyckel av er. Vi tar fullt ansvar för utkvitterade nycklar. Nycklarna förvaras i ett nyckelskåp hos oss. Vid ev. förlust ersätter vi byte av lås hos er.

Ansvarsförsäkring

Vi är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar för skador upp till 10 miljoner kronor. Vår personal är försäkrade till, från och under arbetet.